Wie ben ik


Graag maak ik kennis met u! Maar laat ik hierbij eerst mijzelf kort introduceren.
Ik ben Edward Verhey en inmiddels ruim twintig jaar (inter)nationaal actief binnen het vakgebied communicatie.

Als directielid bij twee internationale PR bureaus heb ik diverse multinationale klanten geadviseerd over hun Public Relations en Branding strategie. Daarna heb ik als interim-manager diverse middelgrote bedrijven, overheidsinstanties en enkele landelijke politieke partijen geassisteerd bij het oplossen van hun veelal gecompliceerde (crisis) communicatievraagstukken.

Mijn opdrachtgevers zijn veelal directieleden, leden van de Raden van Bestuur en/of de eindverantwoordelijken voor het communicatiebeleid. Dit omdat het naast strategisch communicatieadvies ook vaak het coachen/trainen van de directievoorzitter of eindverantwoordelijke voor het communicatiebeleid betreft. Daarbij is bij grotere bedrijven het herijken van de gehele communicatieafdeling ook vaak onderdeel van mijn begeleiding.

Naast strategische advisering ben ik ook altijd zeer direct betrokken bij de uitvoering. Dit kan zijn het schrijven van strategische beleidsnotities, het voeren van de redactie of het schrijven van artikelen en persberichten of het aanboren van, en contact onderhouden met, interessante mediavertegenwoordigers. Verder geef ik media en presentatietrainingen aan onder meer directies en woordvoerders van bedrijven of vertegenwoordigers van politieke partijen.

Verder kunt u mij tegen het lijf lopen bij Internationaal Perscentrum Nieuwspoort (Den Haag) of bijeenkomsten van de European Association of Communications Directors (EACD).

Ik hoor graag waarmee ik u van dienst kan zijn!

Edward Verhey
 
Share our website

Quicklinks